• Descarca GRATUIT “Ghidul cerintelor legale de mediu pentru o firma româneasca“
  Include calendarul raportarilor de mediu si stadiul conformarii
  * câmp obligatoriu
 • Despre EEG

   

  Eco Engineering Group (EEG) oferă soluţii la provocările generate de legislaţia specifică de mediu, cu care se confruntă companiile.

  EEG  a luat naştere în urmă cu 6 ani, ca o asociere de firme din domeniul proiectării şi execuţiei de lucrări de mediu. Necesitatea Utilaj Neuson la aerat randuri de sol contaminatasocierii a rezultat din nevoia clienţilor noştri de a beneficia de o interfaţă unică, pentru rezolvarea problemelor complexe de mediu ce apar în timpul derulării activităţilor.

  Reuşim prin acest parteneriat să asigurăm accesul la o gamă completă de servicii din domeniul protecţiei mediului. Asigurăm servicii de investigaţii şi elaborare a proiectelor tehnice, precum şi obţinerea avizelor şi acordurilor necesare. Executăm lucrări de decontaminare şi reconstrucţie ecologică, inclusiv în cazul siturilor poluate istoric.

  Pe baza experienţei dobândite, suntem în măsură să oferim soluţii eficiente de rezolvare a problemelor de mediu cu care se confruntă organizaţiile. Ne asigurăm ca aceste soluţii să fie agreate de organismele de reglementare şi să fie executate la preturi competitive.